WORKSHOPS & PROJECTS

Sing with Soul!

lørdag til søndag 13. og 14. oktober 2018, kl 10:00 - 17:00

En mulighet til å utforske din egen stemme, synge med andre, og gå steder med stemmen din du ikke visste du kunne, i en trygg atmosfære!

Vi vil synge afro-amerikanske spirituals og andre "soulful" musikk.
Det blir litt improvisasjon. For de som vil, er det mulighet for å synge litt solo. Trygg felles-sang for alle! (nye sanger, for dere som har vært med før!) :)

Forvent deg utfordringer, skjønnhet, overraskelser, latter og moro!

sted: Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2
pris: 1599,- (EARLY BIRD 1299,-)
påmeldingSoloppsang!

En sangruppe for folk som ønsker å synge før jobb! 

Syng sammen før arbeidsdagen begynner! Vi synger enkle sanger som alle kan synge. Dette er en flott måte å skape en god tone sammen, hver uke. Du får energi og glede av å synge, og spesielt av å synge med andre.

Vi synger fra kl 07:45 til 08:30, eller et tidspunkt som passer for dere.melde på din arbeidsplass!


 


The Norwegian Songs Project!

Tirsdager september 2017 - juni 2018 kl 17:00-18:00

Sang er den beste måte jeg vet om for å få kontakt med folk. Musikk er et universelt språk, og når man synger sammen får man kontakt med hverandre på en enkel og uformell måte. 

Målet med "The Norwegian Songs Project" er å bringe sammen folk fra forskjellige bakgrunn som bor i Oslo, for å få kontakt med og lære om norsk kultur og språk gjennom å synge norske folke- og visesanger.Oslo Soup!

«Norwegian Songs» er like mye et prosjekt for å skape kontakt mellom mennesker med ulik kultur som et sang prosjekt. Gruppen (ca. 25-30 personer) vil møtes én time hver uke for å synge. I tillegg skal det være språkkafé etterpå, (valgfritt) der man kan snakke norsk sammen på en uformell måte. Her vil nordmenn i gruppen være en støtte for de som fremdeles lærer norsk. På denne måten kan deltakerne bli bedre kjent med hverandre. 

Norge har en overflod av vakre folkeviser, hvorav noen er kjente, og andre er fantastiske, mindre kjente skatter. Å synge norske folkesanger sammen med andre mennesker er en flott måte å utforske norsk kultur på, både for deg som er og ikke er norsk. Prosjektet skal munne ut i en konsert i juni 2018. Velkommen!
Interessert? påmelding


br />

Anbefaling:

"Takk, Bree, for en flott sanghelg! Din måte å lede gruppen gjennom et to-dagersprogram var entusiastisk, varm, og profesjonell samtidig. Felles sang skaper energi og glede!"

- Berit Sørlie, workshop deltager

klikk for flere anbefalingerThese icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter