Julebord/Sommerfest!

1) Forbered en gruppe til å fremføre

Hver uke, 8 uker eller mer, fokuserer vi på sang. De ansatte får veiledning om pust, grunnleggende sangteknikk, og hvordan å blande stemmene, og få best mulig harmoni sammen. Oktober til desember og april til juni er travle tider, så det lønner seg å bestille tidlig!

2) Sang som en del av festen

Det er morsomt å ha fest sammen med alle på jobb, men noen ganger er det fint å ha et fokus, eller en aktivitet som man gjør sammen. Sang er det perfekte valget, siden det er ingen bedre måte å bringe folk sammen på. Sang er, i tillegg, alltid gøy, og fører alltid til latter og moro! 

Ukentlig sang på arbeidsplassen

Pust ut. Ta et øyeblikk i arbeidsdagen der alle er sammen, og ingen snakker om jobben. Det er en utrolig bra måte å starte arbeidsdagen på, eller å ta en pust midt på dagen. Syng sammen, le sammen, føl dere bedre etterpå! Det å synge sammen hver uke over lang tid er den beste scenario, selv om det er ikke lenge.

Kurs 

1) Prøv sang på arbeidsplassen... 

En halv time, én sang! (Gratis etter forespørsel!)
Inkluderer: en halvtimes økt med sang. Bree vil lede gruppen gjennom en enkel vokal oppvarming, undervise en sang, og få gruppen til å synge grunnleggende harmoni. (Minimum 6 personer, ingen maksimum!)

2) Teambygging 

En time sang før et møte, en time hver dag over noen dager som en del av profesjonell utvikling, eller en del av en konferanse. Sang er en fantastisk måte å bringe folk sammen på, om det er kolleger som jobber sammen hver dag, eller om det er ansatte fra forskjellige bransjer som samles til konferanse. Bruk "teambygging" over flere dager, eller en gang hver måned gjennom tre måneder. 
Kontakt Bree for priser og for å snakke om mulighetene for din arbeidsplass.

Registrer din arbeidsplass

Les om Økonomisk støtte for "sang på arbeidsplassen"


Anbefaling:

«For meg har sangøvelsene vært en kjempe-utfoldelse. Har gått fra hver time med en glad følelse og føler at jeg har blitt mye tryggere på meg selv»

- Tone Rønningen, ansatt ved EGE, Oslo

klikk for flere anbefalingerThese icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter