Anbefalinger

Sang på arbeidsplassen:

«Tusen, tusen takk for veldig fin sangstund i går! Folk syns det var så gøy - godt sangvalg!! Det ble en morsom fest etterpå!» :)

- Merete Habberstad, NHO reiseliv, Oslo

«For meg har sangøvelsene vært en kjempe utfoldelse. Har gått fra hver time med en glad følelse, og et muntert sinn. Føler at jeg har blitt mye tryggere på meg selv.»

- Tone Rønningen, ansatt ved EGE, Oslo

«Man møter kolleger på en helt annen arena og knytter noen bånd på tvers av de faglige grensene. Sang får deg dessuten litt ut av komfortsonen, og man må få til noe sammen»

- Espen Murtnes, ansatt ved EGE, Oslo

«Tusen, tusen takk for i dag!! Alle var veldig glade og fornøyd med deg! Denne "boosten" gjorde at vi jobbet godt med planleggingen etterpå! Takk igjen!»

- Kari Haugan, Lærer, Blindernveien skole

«En times sangtrening fikk vår gruppe prosjektledere til å erfare hvor viktig dirigenten [prosjektlederen] er for resultatet gruppen produserer. Det var motiverende å se hvor mye en gruppe kan lære på kort tid – vi sang jo riktig så bra etter en time velregissert trening med Bree!»

- Karina Birkeland Lome, Organisasjonsutvikler, Gjensidige Forsikring ASA

«Å synge med Bree er en opplevelse man bør ikke gå glipp av. Uansett om du har sunget proffesjonelt i mange år, eller aldri sunget før, vil du lære, bli utfordret, næret og fylt med glede av å synge. Jeg gleder meg til å få henne til mitt kontor så resten av teamet mitt kan oppleve sang som en gruppe.»

 - Noah Leiberman, Ceo, Coradine Aviation Systems

«Å synge gir meg helt klart mer energi og godt humør… Å synge i bedriftskor er en unik mulighet til å komme i gang med sang dersom du f.eks ikke har sunget på mange år eller det er første gang du forsøker korsang. Det er ofte mye latter på en korøving og hyggelig å treffe kolleger som man ellers ikke ser så ofte.»

- Hild, Patentstyrets kor, KANT
 

Kor, sang generelt:

«Det er morsomt å synge, det gir energi og godt humør, og jeg tror du gjennom korsang får utløp for følelser på samme måte som ved trening. Jeg har opplevd dager hvor jeg tenker at jeg egentlig er trøtt og ikke orker å dra på korøvelse, og så går jeg derfra med godt humør og masse energi!"»

- Lillian, Patentstyrets kor, KANT

 «Koret gir meg energi, et pusterom fra hverdagen. På koret lar jeg alle andre tanker få ligge gjemt, tenker bare på sangen og det kor-samholdet gir meg. Jeg blir glad av å synge, og det å slippe alle andre tanker er utrolig deilig, iallefall, i den tiden vi synger. Hurra for sangkor!»

- Torild, Ullevål sykehus kor, Cordis Vocalis

«Når man synger så forplanter lyden seg i kroppen din og det åpner på så mange ting, man kan nesten si at det har en healing-effekt.»

- Hanne, Patentstyrets kor, KANT

«Det var så vidt jeg kom i dag. Jeg følte meg ikke veldig bra. Men kor gjør alltid noe med deg, ikke sant? Jeg føler meg mye bedre nå.»

- Susan, Nelson Waldorf School Community Choir

«For Bree er det alltid viktigst at det er gøy, og hennes positive energi smitter over og gjør at man alltid føler seg bra etter å ha vært på korøvelse.»

- Oda Sørensen, Kornell Koret

 

Sangtimer hos Bree

«Det første jeg tenker på er at Bree elsker det hun gjør, og fordi hun har dette engasjementet for sang er hun utrolig morsom å være rundt. Hun er en veldig varm og åpen person, som gjør at man føler seg veldig trygg. Dette er jo viktig når man skal åpne seg, og dele noe av seg selv som for mange kanskje er personlig eller nytt. 

Jeg synes Bree er en veldig dyktig sanglærer. Hun ser deg, og lytter til din historie. Hun kan så mye, og det gjør at man føler man er i gode hender. Jeg utviklet meg overraskende mye i den perioden jeg var elev hos Bree, og er veldig takknemlig for at hun hjalp meg å hente fram noe jeg visste var der.»

- Oda Sørensen, tidligere sangtime elev

klikk for flere anbefalingerThese icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter